Uw telefoon in Breukelen laten repareren?

In Breukelen, Maarssen of omstreken kunnen wij in de meeste gevallen uw telefoon repareren. Hierbij kunt u denken aan het repareren van een kapot lcd scherm, het vervangen van de batterij, het niet functioneren door waterschade of doordat de telefoon is gevallen. Het repareren van een telefoon is een vakkundig proces dat met geduld, kennis en het juiste gereedschap gerepareerd moet worden. Door veel ervaring en aanleg voor het vak kunnen wij uw Apple, Samsung, Huawei, Motorola, HTTC en nog veel meer merken telefoons voordelig en snel gerepareerd hebben.

Wij kunnen uw telefoon in Breukelen ophalen met de gratis ophaalsercive

Uw telefoon kunnen wij eventueel gratis ophalen in Breukelen. Woont u iets buiten Breukelen, bijvoorbeeld in Maarssen, Kockengen of Nieuwer Ter Aa? Dan kunt u uw toestel langs brengen in Breukelen. Voor 5 euro extra halen wij uw telefoon in Maarssen, Kockengen of Nieuwer Ter Aa op. Met deze ophaalservice word de telefoon gerepareerd ook weer terug gebracht.

Hieronder kunt u kiezen welk merk u heeft. Bij elk merk en type staan de tarieven erbij voor de meeste gevallen. Als de prijs of het probleem er niet bij staat, dan kunt u contact met ons opnemen. Wellicht kunnen wij uw toestel alsnog kunnen repareren. Wij repareren alle merken telefoons waaronder: Apple, Samsung, Huawei, Motorola en HTTC. Zelfs onbekende Chinese merken zijn voor ons geen probleem.

Apple

Samsung

Ander merk

Terwijl u wacht is uw telefoon gerepareerd in Breukelen

Uw telefoon is vaak diezelfde dag nog gerepareerd zoals het vervangen van een lcd scherm van een Iphone. Soms zijn de onderdelen niet op voorraad, deze worden dan de volgende dag geleverd. Bij computers duurt een reparatie vaak iets langer. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het overzetten van bestanden op een computer, een installatie van een nieuw besturingssysteem op een laptop of een kapot lcd scherm van een Apple Macbook.

Waarom mijn telefoon repareren door Telepc?

Wij zijn in de eerste plaats erg voordelig. Dit komt voornamelijk omdat wij geen extra kosten van een winkel hebben. Telepc zit in de Karel Doormanweg 20 in Breukelen en we werken vanuit huis. Door jaren ervaringen en een goede samenwerking met met onze leveranciers is de prijs/ kwaliteit verhouding hoog. Wij starten altijd eerst met een gratis diagnose van uw apparaat. Als wij het probleem niet kunnen verhelpen, dan betaald u niets! Door positieve reacties van onze klanten begint Telepc steeds meer bekend te worden onder de mensen in Breukelen en omstreken. Om hiervan een hoogte te krijgen kunt u bijvoorbeeld op de Facebook pagina kijken van Telepc.

Wij repareren de meeste merken van telefoons en tablets

Apple is het populairste merk onder de telefoons en tablets, gevolgd door Samsung, HTC, Huawei en nog meer merken. Wij repareren ook vele andere merken, zelfs Chinese merken kunnen wij repareren.