Uw telefoon in Breukelen laten repareren?

In Breukelen, Maarssen en omstreken kunnen wij in de meeste gevallen uw telefoon repareren. Hierbij kunt u denken aan het repareren van een kapot lcd scherm, het vervangen van de batterij, het niet functioneren door waterschade of doordat de telefoon gevallen is. Het repareren van een telefoon is een vakkundig proces dat met geduld, kennis en het juiste gereedschap gerepareerd moet worden. Door veel ervaring en aanleg voor het vak kunnen wij uw telefoon van Apple, Samsung, Huawei, Motorola, HTTC en nog veel meer merken voordelig en snel repareren.

Diezelfde dag is uw telefoon gerepareerd in Breukelen

Uw telefoon is vaak diezelfde dag nog gerepareerd. Het vervangen van een lcd scherm van een iPhone duurt bijvoorbeeld maar 1 uurtje. Soms zijn de onderdelen niet op voorraad, deze worden dan de volgende dag geleverd. Bij computers duurt een reparatie vaak 1 dag. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het overzetten van bestanden op een computer, een installatie van een nieuw besturingssysteem op een laptop of een kapot lcd scherm van een Apple Macbook.

Waarom Telepc?

Telepc is gevestigd aan de Karel Doormanweg 20 in Breukelen. Wij zijn voordelig en leveren goede kwaliteit. Door jaren ervaringen en een goede samenwerking met met onze leveranciers is de prijs/ kwaliteit verhouding hoog. Wij starten altijd eerst met een gratis diagnose van uw apparaat. Als wij het probleem niet kunnen verhelpen, dan betaald u niets! Door positieve reacties van onze klanten begint Telepc steeds meer bekend te worden onder de mensen in Breukelen en omstreken. Om hiervan een hoogte te krijgen, kunt u bijvoorbeeld op de Google of Facebook pagina kijken van Telepc.

Wij repareren de meeste merken van telefoons en tablets

Apple is het populairste merk onder de telefoons en tablets, gevolgd door Samsung, HTC, Huawei en nog meer merken. Wij repareren vele andere merken, ook Chinese merken kunnen wij repareren.