Tarieven computer

Een reparatie aan een computer hoeft niet altijd veel geld te kosten. Meestal kost een reparatie niet meer dan 75 euro.  Zijn er problemen zoals een kapot lcd scherm of moederbord, dan kunnen we het onderdeel bestellen maar dan zijn de kosten wel wat hoger dan normaal.

Als de kosten te hoog worden dan zullen we dit altijd eerst overleggen met u of het de moeite waard is, of dat het raadzaam is om eventueel een andere computer aan te schaffen. We kunnen ook een computer voor u samenstellen of advies geven voor het aanschaffen van een nieuwe computer.

Bij Telepc willen we niet dat u onduidelijke extra kosten gaat betalen. Toch variëren de prijzen, omdat dit afhankelijk is van het type, het merk en onderdeel van uw computer dat eventueel vervangen moet worden.

Tarieven reparatie computer (Windows):

Reparatie hardware: Kosten:
vervanging ventilator processor € 60,- tot € 75,-
schoonmaken ventilator processor € 60,-
vervanging harde schijf incl. nieuwe harde schijf € 50,- tot € 150,-
vervanging moederbord incl. nieuw moederbord € 90,- tot € 590,-
vervanging processor incl. nieuwe processor € 90,- tot € 190,-
vervanging voeding  € 50,- tot € 75,-

Tarieven software computer (Windows):

Reparatie software: Kosten:
installatie besturingssysteem € 60,-
computer sneller maken € 60,-
verwijderen virussen € 60,-
installatie software (office, virusscanner e.d.) € 30,- tot € 60,-

Ik breng mijn computer naar Breukelen

U kunt uw computer bij ons langs brengen in Breukelen. Het beste is om eerst een afspraak te maken omdat we ook onderweg kunnen zijn.

Ik stuur mijn computer op naar Breukelen

Stuur uw computer op. Laat via het contactformulier weten wat het probleem is. Binnen 24 uur na ontvangst zullen we u berichten, we gaan dan onderzoeken of we het probleem kunnen oplossen.

Ik laat mijn computer ophalen in Breukelen en omstreken

Als u in Breukelen woont, komen wij uw computer gratis ophalen. Woont u buiten Breukelen, dan zullen wij daar extra kosten voor vragen.

Ik laat mijn computer bij mij thuis repareren

Als u in Breukelen woont, kunnen wij uw computer thuis repareren. Woont u buiten Breukelen, dan zullen wij daar extra kosten voor vragen.