Reparatie laptop of MacBook

Een reparatie aan een laptop of MacBook hoeft niet altijd veel geld te kosten. Meestal kost een reparatie niet meer dan 75 euro. Zijn er problemen zoals een kapot lcd scherm of moederbord, dan kunnen we het onderdeel bestellen.

Als de kosten te hoog uitvallen, dan zullen we dit altijd eerst overleggen of het de moeite waard is. Het kan namelijk soms ook raadzaam zijn om een nieuwe laptop of MacBook aan te schaffen. We kunnen ook een laptop of MacBook voor je samenstellen of advies geven voor het aanschaffen van een nieuwe laptop of MacBook.

Bij Telepc willen we niet dat u voor onduidelijke extra kosten gaat betalen. De prijzen variëren omdat dit afhankelijk is van het type, het merk en onderdeel van een laptop of Macbook dat eventueel vervangen moet worden.

Onderzoek van een laptop of MacBook kost 40 euro inclusief btw en is gratis als we het probleem niet kunnen vinden of repareren.

Tarieven reparatie laptop of MacBook:

Reparatie hardware: Kosten:
vervanging lcd € 90,- tot € 220,-
vervanging ventilator processor € 40,- tot € 75,-
schoonmaken ventilator processor € 40,-
nieuwe SSD (240GB) incl. nieuw besturingssysteem € 120,-
vervanging toetsenbord € 40,- tot € 150,-
vervanging koelpasta € 30,-
vervanging batterij € 60,- tot € 180,-
vervanging voeding € 20,- tot € 90,-
vervanging stroomplug/ voeding  € 50,- tot € 90,-

Tarieven software laptop of MacBook:

Reparatie software: Kosten:
installatie besturingssysteem € 60,- tot 75,-
computer sneller maken € 75,-
verwijderen virussen € 75,-
installatie software (office, virusscanner e.d.) € 30,- tot € 60,-

Ik breng mijn laptop of MacBook naar Telepc in Breukelen

U kunt je laptop of MacBook bij ons langs brengen in Breukelen. Het beste is om eerst een afspraak te maken omdat we ook onderweg kunnen zijn.

Ik stuur mijn laptop of MacBook op naar Telepc in Breukelen

Stuur uw laptop of MacBook op. Laat via het contactformulier weten wat het probleem is. Binnen 15 uur na ontvangst zullen we u berichten, we gaan dan onderzoeken of we het probleem kunnen oplossen.

No cure no pay!

De laptop of Macbook kan ook bij ons gebracht worden voor onderzoek. No cure no pay! Whatsappbel of e-mail dan wel voor een afspraak.