Computer reparatie in Breukelen

Het kan zijn dat de computer traag is geworden, of dat er bijvoorbeeld een scherm kapot is. Ook kunt u last hebben van ongewenste reclame of van een verstopte ventilator waardoor het apparaat te heet en te traag wordt. Daarbij kan de ventilator ook veel geluid gaat maken. Wij repareren alle merken computers, de meest populaire merken die wij repareren zijn: Apple Imac en HP Pavilion. Een computer reparatie duurt bij ons ongeveer 1 tot 2 dagen, afhankelijk van welk probleem.

Wij repareren alle merken computers

Telepc repareert computers van alle merken. We kunnen uw pc sneller maken en weer laten werken zoals nieuw. Daarbij geven we de benodigde software en hardware. Hardware onderdelen hebben we op voorraad en zo nodig kunnen we dit binnen 1 dag bestellen. Veel voorkomende onderdelen die we o.a. vervangen of repareren:

  • harde schijf computer vervangenharde schijf kapot of werkt niet goed meer
  • computerscherm reparerenbeeldscherm geeft zwart, groen, blauw of geen licht
  • geheugen computer vervangente weinig geheugen
  • moederbord computer vervangenkapotte moederbord
  • connectoren laptop vervangenconnectoren zitten los of werken niet meer door vuil
  • processor laptop vervangenprocessor wordt te heet of heeft te weinig vermogen
  • videokaart computer vervangenvideokaart niet goed genoeg voor bijv. bepaalde spellen of programma’s
  • voeding computer vervangenkapotte voeding, stroomplug of kabel
  • koeling computerkoeling raakt verstopt door stof of katten- en hondenharen
  • printer reparatieprinter heeft verbinding of inktpatronen geven een foutmelding

Zit uw probleem er niet tussen?

Zo zijn er ook uitzonderlijke problemen aan uw computer die we vaak kunnen oplossen. Denk hierbij aan waterschade of stootschade. Bijna alle onderdelen zijn te vervangen en te repareren door Telepc. Contacteer ons anders even voor een prijsindicatie.

Mijn pc breng ik naar Breukelen

U kunt uw computer bij ons langs brengen in Breukelen. Het is goed om eerst een afspraak te maken omdat we ook onderweg kunnen zijn voor bijvoorbeeld een computer reparatie.

Ik stuur mijn pc op naar Breukelen

Stuur uw computer op naar ons voor een computer reparatie. U kunt dan via het  contactformulier laten weten wat het probleem is. Binnen 24 uur na ontvangst zullen we u berichten, we gaan dan onderzoeken of we het probleem kunnen oplossen. Een computer reparatie is bij ons meestal in 1 dag gedaan. als we een onderdeel moeten bestellen, dan hebben wij dat meestal de volgende dag in huis.

Mijn pc laat ik ophalen in Breukelen en omstreken

Als u in Breukelen woont, dan komen wij uw computer gratis ophalen. Woont u buiten Breukelen, dan zullen wij daar extra kosten voor vragen.

Om een indruk te krijgen van ons werk, kunt u ook onze Facebook pagina bezichtigen.

Heeft u een vraag of wilt u de pc laten opsturen of brengen? Of juist bij u thuis laten repareren of door ons laten ophalen? Vul dan hier het formulier in.