Batterij vervangen

batterij laptop vervangen

Een standaard computerscherm

Een standaard beeldscherm is meestal niet te moeite waard om het te repareren. De kosten voor een nieuw lcd scherm zijn vaak hetzelfde als een aanschaf van een nieuwe. Soms is het zelf duurder om het te laten repareren.

Een batterij vervangen van een laptop

Bij de meeste laptops is het vervangen van een batterij vrij eenvoudig maar soms heb je bepaalde laptops waarbij de batterij geïntegreerd zit. Bij deze laptops is het dan noodzakelijk om de laptop uit elkaar te halen om te batterij te vervangen. Er zitten soms ook batterijen in chips en moederbords, deze zorgen voor de opslag van bijvoorbeeld de datum en tijd of om geheugen vast te houden. Deze batterijen vervangen wij ook. Bel of stuur ons een whatsapp of e-mail voor het juiste type en of serienummer. Dan kunnen we gelijk gaan kijken wat de onderdelen kosten en wat u uiteindelijk zal moeten betalen.

Uw laptop wordt gratis opgehaald

We zijn bereid om uw laptop in Breukelen op te halen, dit is gratis. Woont u iets buiten Breukelen en wilt u dat we uw laptop komen ophalen, dan zullen we daar een kleine vergoeding voor vragen.