Koeling computer

koeling computer

Een ventilator vervangen van een computer

Een ventilator draait continue als de computer aan is. Soms hard en soms zacht, afhankelijk van de temperatuur van de processor. Doordat de ventilator altijd lucht aanzuigt, neemt de ventilator met die zuiging ook stof en haren mee. Er komt een tijd dat deze verstopt begint te raken en de processor niet meer op de juiste temperatuur kan komen. Symptomen zijn dan dat de ventilator hard gaat draaien en de processor erg heet wordt. De gevolgen zijn dat de computer erg traag wordt of dat de computer vervolgens uitgeschakeld wordt of nog erger, kapot gaat.

Stof verwijderen uit de computer

We gaan eerst de computer open maken en kijken of het schoonmaken enig effect heeft. Zo niet, dan kunnen we onderzoeken of de onderdelen vervangen moeten worden. Bel, stuur ons een Whatsapp of e-mail voor het juiste type of serienummer. Dan kunnen we de onderdelen alvast bestellen en de kosten berekenen.

Uw computer wordt gratis opgehaald

We zijn bereid om uw computer in Breukelen op te halen, dit is gratis. Woont u iets buiten Breukelen en wilt u dat we uw computer komen ophalen, dan zullen we daar een kleine vergoeding voor vragen.