Koeling computer of iMac

koeling computer

Een ventilator vervangen van een computer of iMac

Een ventilator draait meestal continue als de computer of iMac aan is. Soms hard en soms zacht, afhankelijk van de temperatuur van de processor. Doordat de ventilator altijd lucht aanzuigt, neemt de ventilator met die zuiging ook stof en haren mee. Er komt een tijd dat deze verstopt begint te raken en de processor niet meer op de juiste temperatuur kan komen. Symptomen zijn dan dat de ventilator hard gaat draaien en de processor erg heet wordt. De gevolgen zijn dat de computer of iMac erg traag wordt of dat de computer of iMac vervolgens uitgeschakeld wordt of nog erger, defect raakt. Daarbij kan de koelpasta uitdrogen, deze zal dan vervangen moeten worden.

Stof verwijderen uit de computer of iMac

We zullen bij dit probleem eerst de computer of iMac open maken en bekijken of het schoonmaken enig effect heeft. Zo niet, dan kunnen we onderzoeken of de onderdelen vervangen moeten worden. Bel, Whatsapp of e-mail voor het juiste type of serienummer. We kunnen dan de onderdelen alvast bestellen en de kosten berekenen.

No cure no pay!

De computer of iMac kan ook bij ons gebracht worden voor onderzoek. No cure no pay! Whatsappbel of e-mail dan wel voor een afspraak.