Een computer repareren (hardware)

computerkast reparatie

Computer of iMac

In een computer of iMac (de computerkast) zitten verschillende onderdelen die met elkaar in verbinding staan. Als één van deze onderdelen kapot gaat, kan het zijn dat de computer of iMac niet meer werkt. We repareren deze onderdelen zodat de computer of iMac weer functioneert naar behoren.

Een computerkast bestaat voornamelijk uit een moederbord, dit is de printplaat waar alles op aangesloten staat (het hart). Daarop kunnen dan verschillende onderdelen op aangesloten worden zoals bijvoorbeeld een videokaart (zorgt voor beeld op het scherm) of een geluidskaart (zorgt voor geluid uit de speakers). Al deze onderdelen kunnen een keer kapot gaan en we kunnen dat dan repareren.

Omdat er voornamelijk veel verschillende problemen kunnen zijn met een computer of iMac, kan je voor een prijsindicatie over de reparaties het beste even Whatsapp, bel of e-mailen.

Heb je misschien plannen voor een nieuwe computer en wil je een samengestelde computer speciaal gericht naar je wensen? Dan kunnen wij voor een computer maken precies zoals je dat wilt.

No cure no pay!

De computer of iMac kan ook bij ons gebracht worden voor onderzoek. No cure no pay! Whatsappbel of e-mail dan wel voor een afspraak.