Een computer repareren (hardware)

computerkast reparatie

Computer

In een computer (de computerkast) zitten verschillende onderdelen die met elkaar in verbinding staat. Als één van deze onderdelen kapot gaat, kan het zijn dat de computer niet meer werkt. Wij repareren deze onderdelen zodat de computer weer functioneert naar behoren.

Een computerkast bestaat voornamelijk uit een moederbord, dit is de printplaat waar alles op aangesloten staat (het hart). Daarop kunnen dan verschillende onderdelen op aangesloten worden zoals bijvoorbeeld een videokaart (zorgt voor beeld op het scherm) of een geluidskaart (zorgt voor geluid uit de speakers). Al deze onderdelen kunnen een keer kapot gaan en wij repareren dat voor u.

Omdat er voornamelijk veel verschillende problemen kunnen zijn met een computer, kunt u voor een prijsindicatie over de reparaties het beste even Whatsappen, bellen of e-mailen.

Heeft u plannen voor een nieuwe computer en wilt u een samengestelde computer speciaal gericht op uw wensen? Dan kunnen wij voor een computer maken precies zoals u dat wilt.

Uw computer wordt gratis opgehaald

We zijn bereid om uw computer in Breukelen op te halen, dit is gratis. Woont u iets buiten Breukelen en wilt u dat we uw computer komen ophalen, dan zullen we daar een kleine vergoeding voor vragen.