Een computer repareren (hardware)

computerkast reparatie

Computer of iMac

In een computer of iMac (de computerkast) zitten verschillende onderdelen die met elkaar in verbinding staan. Als één van deze onderdelen kapot gaat, kan het zijn dat de computer of iMac niet meer werkt. Wij repareren deze onderdelen zodat de computer of iMac weer functioneert naar behoren.

Een computerkast bestaat voornamelijk uit een moederbord, dit is de printplaat waar alles op aangesloten staat (het hart). Daarop kunnen dan verschillende onderdelen op aangesloten worden zoals bijvoorbeeld een videokaart (zorgt voor beeld op het scherm) of een geluidskaart (zorgt voor geluid uit de speakers). Al deze onderdelen kunnen een keer kapot gaan en wij kunnen dat dan repareren voor u.

Omdat er voornamelijk veel verschillende problemen kunnen zijn met een computer of iMac, kunt u voor een prijsindicatie over de reparaties het beste even Whatsapp, bel of e-mailen.

Heeft u plannen voor een nieuwe computer en wilt u een samengestelde computer speciaal gericht naar uw wensen? Dan kunnen wij voor een computer maken precies zoals u dat wilt.

Breng uw computerkast of iMac voor gratis onderzoek

De computerkast of iMac kunt u ook bij ons langs brengen voor gratis onderzoek. Whatsapp, bel of e-mail dan wel voor een afspraak.