Koeling laptop of Macbook

ventilator laptop vervangen

Een ventilator vervangen van een laptop of Macbook

Een ventilator draait meestal continue als de laptop of Macbook aan is. Soms hard en soms zacht, afhankelijk van de temperatuur van de processor. Doordat de ventilator altijd lucht aanzuigt, neemt de ventilator met die zuiging ook stof en haren mee. Er komt een tijd dat deze verstopt begint te raken en de processor niet meer op de juiste temperatuur kan komen. Symptomen zijn dan dat de ventilator hard gaat draaien en de processor erg heet wordt. De gevolgen zijn dat de laptop of Macbook erg traag wordt of dat de laptop vervolgens uitgeschakeld wordt of nog erger, defect raakt. Daarbij raakt de koelpasta uitgedroogd en zal deze vervangen moeten worden.

Stof verwijderen uit de laptop of Macbook

We gaan eerst de laptop of Macbook open maken en bekijken of het schoonmaken enig effect heeft. Zo niet, dan kunnen we onderzoeken of de onderdelen vervangen moeten worden. Bel, stuur ons een Whatsapp of e-mail voor het juiste type of serienummer. Dan kunnen we de onderdelen alvast bestellen en de kosten berekenen.

No cure no pay!

De laptop of Macbook kan ook bij ons gebracht worden voor onderzoek. No cure no pay! Whatsapp, bel of e-mail dan wel voor een afspraak.