Laptop reparatie in Breukelen

Het kan zijn dat de laptop traag is geworden, of dat bijvoorbeeld het lcd  kapot is. Ook kunt u last hebben van ongewenste reclame of van een verstopte ventilator waardoor de laptop te heet en te traag wordt en daarbij ook veel geluid gaat maken.

Uw laptop laten repareren in Breukelen?

Telepc levert service en repareert alle merken. We kunnen uw notebook sneller maken en weer laten werken zoals nieuw met de benodigde software en hardware. Hardware onderdelen hebben we op voorraad en zo nodig kunnen we dit bestellen. Veel voorkomende onderdelen die we o.a. vervangen of repareren:

  • beeldscherm laptop vervangenbarst in scherm of werkt niet meer
  • harde schijf kapot of werkt niet goed meer
  • geheugen laptop vervangente weinig of kapotte geheugen
  • batterij laptop vervangenbatterij op of kapot
  • toetsenbord laptop vervangenknoppen kapot of waterschade van toetsenbord
  • moederbord laptop vervangenloszittende onderdelen of kapotte moederbord
  • connectoren laptop vervangenconnectoren zitten los of er werken niet meer door vuil
  • processor laptop vervangenprocessor wordt te heet, is kapot of heeft te weinig vermogen
  • kapotte voeding, stroomplug of kabel door het in en uit pluggen van de stroomkabel
  • ventilator laptop vervangenventilator raakt verstopt door stof of katten- en hondenharen waardoor de koeling niet goed werkt

Zit het probleem er niet tussen?

Er zijn ook uitzonderlijke problemen die we vaak kunnen oplossen. Denk hierbij aan waterschade of stootschade. Bijna alle onderdelen zijn te vervangen of te repareren. Contacteer ons anders even voor een prijsindicatie.

Ik breng mijn laptop naar Breukelen

U kunt uw laptop bij ons langs brengen in Breukelen. Het beste is om eerst een afspraak te maken omdat we ook onderweg kunnen zijn.

Ik stuur mijn laptop op naar Breukelen

Stuur uw laptop op. Laat via het contactformulier weten wat het probleem is. Binnen 24 uur na ontvangst zullen we u berichten, we gaan dan onderzoeken of we het probleem kunnen oplossen.

Ik laat mijn laptop ophalen in Breukelen en omstreken

Als u in Breukelen woont, dan komen wij uw notebook gratis ophalen. Woont u buiten Breukelen, dan zullen wij daar extra kosten voor vragen.

Ik laat mijn laptop bij mij thuis repareren

Als u in Breukelen woont, dan kunnen wij uw notebook thuis repareren. Woont u buiten Breukelen, dan zullen wij daar een kleine vergoeding voor vragen.

Om een indruk te krijgen van ons werk, kunt u ook onze Facebook pagina bezichtigen.

Heeft u een vraag of wilt u de laptop laten opsturen of brengen, bij u thuis laten repareren of door ons laten ophalen? Vul dan hier het formulier in.