Reparatie moederbord van een computer

moederbord computer vervangen

Het moederbord

Het moederbord is het hart van de computer. Vroeger was dit een printplaat met insteekopties zoals het werkgeheugen en geluidskaart e.d. Tegenwoordig is het een printplaat dat zowat de hele computer bevat zodat alles compacter gemaakt kan worden, voornamelijk in laptops is dit het geval. Het is dus een onmisbaar onderdeel van uw computer.

Het moederbord vervangen

Als een computer niet meer functioneert kan het zijn dat het moederbord kapot is. Als het moederbord niet meer functioneert dan moet deze meestal vervangen worden. Soms kunnen er onderdelen los zitten en dit kan dan gerepareerd worden. Het kan soms simpel zijn zoals het loszitten van bijvoorbeeld een processor of videokaart. Het kan ook zijn dat er een diode of connector niet goed zit, dit kan dan gerepareerd worden door middel van solderen.

Omdat er voornamelijk veel verschillende problemen kunnen zijn met het moederbord en er ook veel verschillende merken en types zijn, kunt u voor een prijsindicatie over de reparaties het beste even Whatsappen, bellen of e-mailen. Een moederbord kan 100 tot 800 euro kosten.

Uw computer wordt gratis opgehaald

We zijn bereid om uw computer in Breukelen op te halen, dit is gratis. Woont u iets buiten Breukelen en wilt u dat we uw computer komen ophalen, dan zullen we daar een kleine vergoeding voor vragen.